SlowDown

 "If you can´t do it slow, you can´t do it fast"

SlowDown är ett koncept skapat för stimulera det neuromotoriska underlaget som är en förutsättning för kraft, flexiblitet och välmående. Genom denna aktivitet skapas förutsättningar för att kroppen och dess mentala processer ska fungera som de är utformade för. Du behöver inte ta bort någon aktivitet som du redan gör men prova även att utföra den i långsamt tempo. Lägg till balans mellan snabbt & långsamt. 

Vi erbjuder SlowDown genom två olika former.

Behandling - På en bänk likt massage utförs långsamma rörelser av terapeut som också kvalitetssäkrar övriga nyckelfaktorer för ökad effekt. I denna behandlingen når vi en djupare avslappning & lägger fokus på vår andning & inre uppmärksamhet. Terapeuten utför både lättare tryck, rotationer på ben samt massage i extremt långsamt tempo på rygg. Även skalpmassage ingår i behandlingen i den långa behandlingen. 

Kurs - SlowDown är med lite övning en enkel aktivitet att utföra själv. Genom en kurs ges du möjlighet att få kunskap kring varför SlowDown är nödvändigt och hur du själv kan utföra aktiviteten.

Spännande förändringar på gång!

Just nu håller vi på att se över våra kurser, utbildningar, utbud & behandlingar. Så håll utkik på våra sidor för mer kommande information om SlowDown!

Här är vi som jobbar med SlowDown!