DERMO Behandlingar

Lipo Massage & Diamantslipning

Lipo Massage

Så fungerar Lipomassage:  Det fungerar så att två motoriserade rullar arbetar tillsammans med ett vacuumsug för att åstadkomma en djup bindvävsmassage och därigenom luckrar upp den förtätade bindväven samt ökar cirkulationen i kroppen och gör att slaggprodukter kan forslas bort från behandlingsområdet och därigenom ut ur kroppen. När detta sker får behandlingsområdet ett minskat tryck ut mot huden, du får en jämnare siluett samt ger förbättrad hudstruktur och en uppstramning av huden.

Förtätad bindväv tillsammans med dålig blodcirkulation är den främsta orsaken till att du får celluliter. Celluliterna syns när slaggprodukter "fastnar" i bindväven och då ökar trycket från fettvävnad och bindväv upp mot hudytan. Dessa syns då som gropar och "apelsinhud".

Lymfsystemet är en viktig del av kroppens cirkulation. Det tillhör kroppens immunförsvar och fungerar både som avlopp & reningsverk. Det är ett eget system som går parallellt med venerna. Vid nyckelbengropen sammankopplas den med blodcirkulationen där den tömmer lymfvätska & slaggprodukter för vidare transport till njurar för att sedan utsöndras via urinen. Ett bra lymfflöde renar bindväven/fascian vilket ger starka smidiga muskler & en frisk kropp. Kroppen bildar ca 2-4 liter lymfvätska per dygn & samma mängd vätska behöver föras bort för att undvika svullnad & viktökning.

Innan behandlingen går vi noggrant igenom hälsotillstånd & lägger upp behandlingen utefter det. 

Välj mellan 30 minuter med fokus på ben, rumpa & mage.

Eller 60 minuter då hela kroppen jobbas igenom.

Lipo massagen kan göras upp till 2-3 ggr i veckan. Rekommenderad kur på 6-20 behandlingar för bästa effekt & resultat. 

Efter avslutad kur rekommenderas det att göras en behandling per månad för att bibehålla effekterna.

Att tänka på innan en lipo massage: * Utsätt inte huden för solljus (sol eller solarium) inom 24 timmar innan behandling.  * Inte utfört någon kemisk peeling (AHA, BHA, PHA) innan på de aktuella behandlingsområderna.

Vi utför INTE behandlingen på dig som har:

Infalammation i huden, Mekaniska skador på huden, Cancer, Vid ökad tendens att blöda & bildandet av blåmärken, Graviditet, Hjärtsvikt, Feber & Svaghet, Obehandlad hypertoni (högt blodtryck), Vitiligo.

Vid tveksamheter kring sjukdom så kontakta mig innan.

Diamantslipning - Ansiktsbehandling

Diamantslipning med HEBE är en modern och fullt säker behandling där det utförs en kontrollerad peeling av hudens hornlager. Apparaturen är speciellt utrustad med ett munstycke med diamantslipar och ett insug som suger in de döda hudcellerna. Djupet och intensiteten på peeling väljs individuellt till varje kund. Peelingen/flagningen sker lager för lager, så det finns ingen risk för ärrbildning eller att peelingen tar allt för djupt och skapar ojämn exfoliering. Detta är en i princip smärtfri behandling och orsakar inte allergier och effekterna kan ses omedelbart efter behandlingen. Huden är ljusare, mjukare, fräschare och mer elastisk. Som kund kan du slappna av och njuta av behandlingen.

De olika behandlingsmetoderna:

Peeling Kavitation + ultraljud

Kavitation är ett fenomen som uppstår på hudytan under inverkan av ultraljudsvågor och vätska. Luftbubblor i hornlagret "frigörs" och döda hudceller avlägsnas. Den optimala starten för att "komma åt" huden. Resultat: Döda hudceller avlägsnas samt porer töms.

Diamantslipning

Här utför man en helt kontrollerad peeling med hjälp av olika diamant munstycke. Huden friskas upp och kollagenproduktionen stimuleras. Resultat: Döda hudceller, Missfärgningar, ärr och bristningar reduceras. Cirkulationen ökar och rynkor jämnas ut.

Mesoterapi utan nålar med ultraljud

Dess huvudsakliga uppgift är att föra in aktiva ingredienser/serum i huden. Tekniken bidrar till hudföryngring av hela ansikte och dekolletage. Resultat: Omedelbar ansktslyftning, förbättrad hudton, föryngring, regenerering, syresättning och modellering.

Ultrasonic med ultraljud

Muskelmassage/lifting. Minskar rodnad och inflammation i huden samt verkar för en ökad produktion av hyaluronsyra som ökar fastheten och återfuktar på djupet.

Vakuummassage - Derma massage

Dess huvudsakliga uppgift är att verka dränerande. Resultat: Främjat lymfdränage och förbättrad blodcirkulation

Bra att veta: Behandlingarna kan utföras på alla hudtyper, även på känslig hud. Behandlingen gör inte ont och skadar inte huden.

Dock utför vi INTE behandlingarna på dig som har; 

Acne grad 4, aktiv acne/rosacea, är gravid, ammar, hjärtsvikt, har pacemaker, epilepsi, diabetes, har metallimplantat, allergi mot metall eller cancer. 

Vid tveksamheter kring sjukdomar så ta kontakt med mig innan behandling.