Aktuellt & Nyheter

Här kommer du att finna information om aktuella behandlingar, kurser erbjudanden etc. 

Vill du vara med på vår resa?

Vi håller på och skapar vår stora dröm och det vill vi göra tillsammans med dig!

Välkommen till våra vackra och avkopplande lokaler mitt i centrala Karlskrona, där vi erbjuder plats för dig att precis som vi, ta emot kunder för avslappnande behandlingar och rörelsepass eller för dig med eget företag som behöver en kontorslokal. Så länge som du, liksom vi, gillar hälsa och välmående i trivsamma lokaler.

Här skapar vi möjligheter att ha kollegor inom ett brett spann nära till hands i centralt belägna lokaler nära kollektivtrafik, butiker, restauranger och andra bekvämligheter. Här finns förutom kontorslokaler och behandlingsrum större rum med möjlighet till rörelsepass, föreläsningar och kurser liksom gemensamma områden som kök, balkong och förråd.

Vi hyr ut per månad, en eller ett par dagar i veckan eller vid tillfälliga behov när du för en dag saknar ett kontor, ett behandlingsrum eller ett mötesrum en timme. Här vill vi skapa en professionell och avkopplande arbetsmiljö som passar för både kunder och företagare. Våra konkurrenskraftiga priser gör det möjligt för företag att hålla sina kostnader nere utan att kompromissa med kvalitet eller bekvämlighet.

Vi ser inga konkurrenter, endast kollegor inom olika branscher och det är viktigt att du delar vår värdegrund. Eftersom vi jobbar med massage, hälsa och välmående så är det viktigt att vi kan samexistera på ett gott sätt och har förståelse för varandras verksamheter även om du är inom en annan bransch. Vi ser varandras olikheter som styrkor och komplement.

Är du nyfiken på vad vi har att erbjuda dig, varmt välkommen att kontakta någon av oss.

Pernilla Jonsson - Pernillas Massage & Spa

Mail: pernillasmassagespa@gmail.com

Tel: 0708-83 66 84


Kristina Bolin – Anima Massage & Hälsa

Mail: info@animamassage.se

Tel. 0709-99 99 19


Välkommen  2024!

Nu är det spännande tider framöver! Det kommer nu att ske stora positiva förändringar i mitt företag! Under våren så kommer jag att utöka mina tider, utöka mina behandlingar, erbjuda både kurser & pass. Jag kommer även att flytta till en ny lokal!!!

Jag & min fantastiska vän & hälsokollega Kristina Bolin som driver "Anima Massage & Hälsa" ska nämligen ta över en stor vacker lokal på 255 kvm. Samma byggnad som vi håller till i idag fast på vån 1. Så ingen ny adress att lära sig!

Ett plan som ska fyllas med värme, glädje, hälsa & välmående i alla former. Förutom våra behandlingar kommer vi så småningom även att erbjuda lättare pass såsom yoga, qigong, kurser & föreläsningar etc. Det kommer även ansluta fler terapeuter som precis som vi brinner för kunden & hälsan i fokus! Det är en stor dröm för oss båda att få göra detta & nu tillsammans dessutom. En dröm som nu går i uppfyllelse!

Flytten kommer att ske någon gång i mars/april. Exakta datum kommer ut när allt är spikat & klart. Jag hoppas ni kommer att ha överseende med lite flyttkaos men jag ska göra allt för att ni knappt ska märka av det. Vi håller även på att planera en hejdundrandes invigning. När det datumet är satt så meddelar jag er. Då får ni blocka kalendern & komma till oss! Då ska vi visa er vår nya fantastiska miljö! Som vi ser så fram emot!  

Tills dess får ni ta väl hand om er!

Lymfmassage

I slutet på augusti var jag & utbildade mig i Lymfmassage för Tina Ribbershed på HarmoniQA i Kalmar.

En fantastisk behandling både att få & att ge!

Om du inte har provat denna behandling så rekommenderar jag den varmt! 

Du hittar de lediga tiderna på min sida på boka direkt. Följ länken här

Prishöjningar

Då alla avgifter & kostnader höjs på alla håll så drabbas även jag utav detta. Därför kommer jag att höja priserna på alla min behandlingar fr.o.m den 1 september 2023. Du som bokar en behandling innan dess i augusti kommer att få behålla det gamla priset även om det nya står i bokningen. Jag justerar detta efter utförd behandling.

De nya priserna ser du redan nu här.

Nytt År Nya möjligheter

Tiden går fort & jul & nyår 2022 har redan passerat. Jag summerar det gångna året med mycket värme! Året då det mesta återgick efter några år av pandemi. En sån ynnest för mig att få vara med på er hälsoresa. 

Nu är det nya året påbörjat & jag är mer än redo för att anta nya lärdomar & erfarenheter. Vänta inte för länge med att boka din tid - din hälsa är viktig. För att du ska kunna ge energi till andra runt dig både i jobb & privat så måste du vara laddad själv. Ett annat tips är att boka in tid i din kalender för din återhämtning! 

Varmt Välkommen! 

Oj vad tiden har rullat på snabbt. Ser att senaste inlägget gjordes i augusti. Massor har ju hänt sedan dess & fler händelser är på gång. 

Vi kan börja med en liten tillbaka blick på de närmsta månaderna. Renoveringsarbetet de gör på vån 6 ovanför oss på hälsoplan är i full gång. Vad jag fått veta så är de på sluttampen nu & ska snart vara helt klara. Tack & lov så har det gått bra & min verksamhet har klarat sig undan det värsta. Jag har försökt anpassa min verksamhet så inte ni som kund skulle få er behandling störd av massa oljud.

I oktober månad hälsade jag min fantastiska kollega Kristina Bolin ägare av "Anima Massage & hälsa" välkommen in till oss. Kristina & jag kommer att dela på lokalen framöver. Detta innebär att vi jobbar halva dagen var i rummet. Utom tisdagar då jag tar emot på Sturkö hela dagen. Kristina är medicinsk massageterapeut, certifierad lymfmassör & gua sha terapeut. 

Hösten 2022

Nu är jag åter i tjänst efter några veckors skön ledighet & återhämtning! Jag har laddat batterierna till max & är redo att ta hand om dig. Jag hoppas att även du har fått lite välbehövlig ledighet för att boosta dig själv! 

Under de närmsta månaderna (aug-sep-22) kommer det att ske ett renoveringsarbete på våningen ovanför min lokal. Jag kan inte säga hur det kommer att påverka varken mig eller under behandlingarna. När arbetet påbörjades i våras så stördes min verksamhet av det en del. Det kan ev. komma att bli så igen. Fast nu är jag förvarnad om det. Jag får ta en dag i sänder helt enkelt. Skulle det visa sig att jag inte kan jobba i min lokal så kontaktar jag mina inbokade kunder & hittar lösningar för det då. Hör du inget så är allt okay!

Jag ser fram emot att få pyssla om dig i höst!

Varmt Välkommen!

Sommar 2022

Nu är sommaren äntligen här! Jag kommer att jobba på som vanligt i Karlskrona fram t.o.m tis 12/7 v. 28. Sturkö tiderna löper på t.o.m fre 8/7 v.27.

Fr.o.m 13/7 - 7/8 planerar jag lite ledighet blandat med jobb. Vilka dagar jag öppnar upp för behandlingar under de veckorna kommer jag att annonsera om på mina sociala kanaler fb & insta med kort varsel. Så håll utkik där om du vill boka dig en tid! Det går även bra att skicka sms eller mail om du undrar över något.

Jag önskar er en riktigt skön sommar & glöm inte bort att ta hand om dig & andas djupt!


Påsken 2022

Nu är påskhelgen här & jag tänker passa på att njuta av lite ledighet med familjen! Jag är åter på plats i lokalen i Karlskrona på tisdag den 19 april igen.

Lediga tider för behandling i Karlskrona hittar du HÄR.
Lediga tider för behandling på Sturkö hittar du HÄR.

Om du vill ge bort en påskpresent men ännu inte vet vad - hör av dig till mig så löser vi en passande behandling du kan ge bort i påskägget!

Glad Påsk önskar jag er alla!


April tider

Nu finns de nya lediga tiderna för april månad öppnade. 

Du hittar dem HÄR för Karlskrona & HÄR för Sturkö

Vet du inte vilken behandling du vill boka så kan du läsa mer om de HÄR

Nytt År!

Nu har vi påbörjat det nya året 2022 & det är dags att blicka framåt! Jag har ingen aning om vart min väg leder mig i år men jag har mina önskningar & förhoppningar om vart jag vill komma fram till! 
Jag ska prioritera mig själv lite mer i år & lyssna bättre på vad jag & min kropp behöver. För det i sin tur gör att jag blir ännu bättre på att kunna ta väl hand om er! För att ge energi till andra måste man fylla på sitt egna förråd först!
Jag har en del spännande projekt & utbildningar framför mig & så småningom kommer ni att få ta del av det!
Glöm inte att stanna upp i vardagen & andas & reflektera på det du har omkring dig! Njut av varje dag!

God Jul & Gott Nytt År

Härmed vill jag tacka er alla fina för detta året. Ett år med stora utmaningar i form av pandemi. Men trots detta så har jag kunnat fortsätta ta hand om er! 

Tack vare er!

Nu ser jag fram emot ett friskare 2022 där vi snart kan återgå till mer gemenskap & bättre hälsa.

Jag vill önska er alla en riktigt God Jul, Ett Gott Slut på 2021 & Ett Gott Nytt År 2022!

Stor kram - Pernilla 

Månads erbjudande


Du missar väl inte mina månads erbjudande som jag har nu i september, oktober & november!

Härliga behandlingar som jag vill ge dig chansen att få till kampanjpris - hela 20% rabatt! 

Erbjudandet är personligt & går att nyttja en gång per månad på gällande behandling.

Läs mer om behandlingarna & boka tid HÄR

Förläng sommaren på bästa sätt <3

De mest hektiska sommar veckorna har passerat & allt runtomkring börjar återfå ett behagligare tempo. Åtminstone om du frågar mig! Men det är nu vi ska njuta av det stilla & förlänga dagarna, veckorna på allra bästa sätt!

Kanske har du återgått till jobbet igen? Eller så väntar det runt hörnet. Innan du hinner fylla din kalender med allt viktigt som rör jobb, familjen, vänner etc så gör plats & tid för din egen skull. Se till att du får de där små stunderna som du behöver för att återhämta dig själv! Låt inte allt annat ta din tid. Ett dygn har 24 timmar oavsett hur vi än vänder & vrider på det. För att vi ska orka ta itu med allt annat måste vi själv hitta kraft & ork i oss själva!

Ett ypperligt sätt att ta hand om sig är att boka in regelbundna besök på behandlingar. Ena gången kanske du behöver en avslappnande massage, varför inte en Hot Stone då, för att vid nästa tillfälle kanske behöva ta en klassisk massage där musklerna får jobbas igenom. Mina bokningsbara tider ligger uppe ända fram till november ut! Så passa på att boka in just din/dina tider HÄR

Varm Välkommen! Pernilla

Prishöjning fr,o,m den 1 augusti 2021

Då jag ej gjort någon prishöjning på mina behandlingar på flera år kommer det därför att ske en liten ökning från och med den 1 augusti 2021. Jag kommer att höja alla behandlingar med 10-15 kronor. 

Eftersom augusti tiderna redan ligger uppe bokningsbara på Boka Direkt så kommer de nya priserna stå på din bokningsbekräftelse även om du bokar en juli tid.  Men då justerar jag det vid besöket.

Semester tider!

Nu är sommaren här & det är semester för många!

Snart ska även jag checka ut & ta lite ledigt tillsammans med min familj. Jag kommer att jobba fram till den 8/7. Det finns några tider kvar v.27 men det kan snabbt ändras så tveka inte om du vill boka. Jag kommer att stänga helt under hela v.28 (12/7-18/7). De nästkommande 3 veckorna (v.29-31) har jag öppnat upp endast ett fåtal tider, både i Karlskrona & på Sturkö, detta i kombination med min semester. 

Fr.o.m den 9/8 är jag åter i tjänst full tid igen. De bokningsbara tiderna för augusti finns nu uppe på Boka Direkt.

Njut av sommar, sol & ledighet så ser jag fram emot att få ta hand om er alla igen!

Mottagningen på Sturkö

 Fr.o.m 10 augusti kommer jag åter att öppna upp min mottagning ute på Sturkö en dag i veckan. Jag kommer att variera dagen vecka för vecka. Mottagningen har varit vilande under pandemin eftersom jag har den i mitt hem. 

I sommar kommer jag att ha öppet 2 dagar på Sturkö. 

V.27 Torsdagen den 8/7 kl.10:00-15:00 samt V.30 Måndagen den 26/7 kl.14:00-18:00

Du bokar din tid här.

Jag ser fram emot att få pyssla om er även ute på Sturkö igen! Varmt Välkommen!

Infonytt 17 maj 2021

Äntligen är våren här & vi närmar oss sommaren & den efterlängtade värmen med stormsteg. Efter en turbulent start på året med skadad hand & covid så känns det nu som att det äntligen vänder åt rätt håll för mig! Jag är så himla tacksam för er visade hänsyn & respekt till restriktionerna kring covid. Jag tycker att det har fungerat jättebra så här långt. Nu ser det ljusare ut & allt fler vaccinerar sig. Jag hoppas att vi besegrar denna pandemi snart! Gällande vaccinationen & behandling så rekommenderar jag er att ta det säkra före det osäkra & avvaktar en vecka efter vaccination innan ni tar behandling. Så kroppen får ta hand om en sak i taget!

Jag stortrivs när ni kommer till mig & jag får pyssla om er så ni får må bra :) Ångrar inte en dag att jag tog detta steget & blev min egen för snart 7 år sedan. Jag blir så varm i hela själen när ni talar gott om mina behandlingar. rekommenderar mig till era vänner & bekanta & jag tackar ödmjukast för alla fina recensioner ni lämnar på boka direkt <3 Det är den finaste reklamen man kan få så är det den jag får direkt av er. TACK SNÄLLA NI <3

Passa nu på att ta hand om dig, boosta kroppen med sol & energi, vila & återhämta dig mellan varven så ser jag fram emot att få träffa just dig snart igen!

Varmt Välkommen!

Kram Pernilla


Nytt år nya möjligheter!

Nu har vi ett nytt år med nya möjligheter framför oss! Året 2020 vill nog de flesta lägga bakom sig & glömma. Det finns delar av det året som jag också vill lägga undan men jag väljer ändå att ta med mig allt det goda som var. Stunderna då jag lärde mig att uppskatta det lilla i vardagen & att inte ta allt för givet. Stunderna med mina nära & kära & tacksamheten att jag har de hos mig. 

Nu vill jag blicka framåt med längre ljusare dagar, varmare årstider såsom vår & sommar, vaccin så pandemin kan bekämpas & försvinna. Allt som gör att vår vardag sakta kan återgå till det normala igen. Men tills dess hjälps vi åt att hålla i - hålla ut - hålla avstånd - tillsammans!

Jag finns på plats & utför behandlingar så tveka inte att boka din tid! 

Varmt Välkommen!

Stort Tack för ditt stöd!

Nu mer än någonsin märker jag att jag behövs för att få ge er en stund av omhändertagande och jag behöver er också! Så länge ni är friska fortsätter jag mer gärna att pyssla om och hjälpa er! Du kan stötta mig genom att:

* Boka den där tiden du funderat på att boka

* Köpa presentkort

* Omboka istället för avboka

* Shoppa produkter hos mig

Att stötta behöver inte heller kosta pengar. Ni kan hjälpa mig genom att gilla och dela mina inlägg på mina sociala kanaler, skriv en recension eller tipsa en vän om att jag finns.

Stort Tack! 

Fars Dag 8 november

På söndag den 8 November är det dags att fira kära far. Varför inte ge honom en avkopplande & välgörande behandling?! Kanske låta honom få bli ordentligt bortskämd med en kombinerad Lyxkur som är både massage & ansiktskur!

Är du osäker på vilken behandling han vill ha? Då rekommenderar jag att du ger honom ett presentkort! Det är giltigt i 1 år & han kan själv välja om han vill ha behandling eller köpa någon produkt. Självklart kan han göra både och!

Eftersom vi tyvärr fortfarande befinner oss i en pandemi så löser jag självklart det på bästa sätt. Om du inte själv kan ta dig in till min lokal så kan jag skicka det via post till dig & du betalar enkelt via swish.

Kontakta mig via sms eller mail så löser vi det så det passar just er! Tfn.0708-836684 Mail: pernillasmassagespa@gmail.com


Covid-19

Med anledning av oron & ovissheten kring covid-19 så ber jag dig som kund att vara extra noggrann & lyhörd på din hälsa. Skulle du känna av några som helst misstänkta symptom som hosta, andningsbesvär, feber eller vara "lite" förkyld & snorig så ber jag dig kontakta mig så bokar vi om din tid. Likaså om du varit på resande fot i något utsatt risk område. Tillhör du själv en riskgrupp så kanske det är lämpligast att avvakta med behandling tills nya restriktioner kommer. Detta då du ska transportera dig till min lokal & kan möta andra i onödan. Handhygien är A&O för alla. Jag städar & spritar extra mellan varje kund & du kan vara trygg med att jag inte utför behandlingar om jag själv uppvisar några symptom.  Jag uppdaterar regelbundet på alla sociala kanaler när jag får mer info vad som gäller för oss terapeuter! 

Tillsammans kan vi alla hjälpas åt!

Tack för er förståelse!

Semester

Semester tiderna är i antågande & jag planerar för egen del min kommande ledighet. Jag planerar att stänga helt den 18/7 - 2/8 (v.30-31) Under veckorna 28-29 (6/7-17/7) kommer jag att ha öppet några dagar. Vilka dagar det blir kommer jag att lägga ut med ganska kort varsel, ca 7-10 dagar innan. Håll utkik på hemsidan här, sociala kanalerna FB & Instagram.  

Nu håller vi tummarna att det blir en varm skön sommar så vi kan vara mycket utomhus. Samtidigt ser vi fram emot en höst där corona pandemin planar ut & försvinner!

Om du har frågor eller funderingar kring behandlingar, bokningar etc så tveka inte att höra av dig till mig direkt. Jag nås enklast via mail eller sms & svarar i telefon när jag inte är upptagen med behandlingar. Kontaktuppgifterna hittar du HÄR. Ta väl hand om er! 

Glad sommar önskar jag er alla!

Pernilla Jonsson

Föreläsning 
"Hur påverkas vår hjärna utav stress & Add Balance"

Tack alla ni som kom & lyssnade på oss! Om ni har frågor eller funderingar som kommit upp nu efteråt så är ni välkomna att höra av er till oss!

Pernilla & Eric

Add Balance kurs Fortsättning

Inställd tills vidare!

Med anledning av corona virus så följer jag de restriktioner som gäller vilket innebär att jag får dessvärre skjuta fram starten på Add Balance fortsättning på Sturkö. Nytt startdatum är ännu ej satt utan jag återkommer när det blir aktuellt.

Vänliga Hälsningar Pernilla!

Ytterligare Uppdatering - Sjukskrivningen

I skrivande stund så håller jag på att repa mig & återhämtningen har gått framåt! Jag kommer att kunna ta emot er från & med vecka 12. Har längtat så efter att få ta emot er igen! Du bokar din tid enklast via Boka Direkt! Annars kontaktar du mig via sms! 

Pernilla

Add Balance Kurs Sturkö

Kurs Add Balance - Nybörjare - Start 13 Februari 2020

Kursen är igång. Fortsättningskurs startar torsdagen den 19 mars. Läs mer här ovan!

Ansiktsbehandling - Diamantslipning

Nu är jag äntligen redo att erbjuda er ansiktsbehandlingarna Diamant! En behandling som jag själv fullkomligt älskar att få & även att ge. Synliga resultat redan efter en behandling men absolut bästa effekt vid fler gånger. Den finns nu uppe på Boka Direkt & går att boka in. Du kan välja mellan Lilla 30 min, Mellan 60 min & Stora 90 min. 

Du kan läsa mer om behandlingen här.

Under januari & februari kommer jag att ha ett super erbjudande på några behandlingar.     Kika in här & kolla in vilka erbjudande :) 

Välkommen att boka! 

Lipo Massage

Äntligen! Nu kan du boka in dig på en Lipo massage behandling. För absolut bästa effekt & resultat så rekommenderar jag att du bokar en kur på 6 ggr. Vill du bara göra en behandling / kickstart i kroppen så bokar du en 60 min behandling. 

Du kan läsa mer om behandlingarna här.

NYHET!!! DERMO Behandlingar

Äntligen kan jag presentera min NYHET bland behandlingarna!

DERMO / LIPO Massage / DIAMANT Slipning

En efterlängtad behandling som jag jobbat med tidigare. Ett smidigt & effektivt hjälpmedel till mina ordinarie behandlingar. Dessutom synliga resultat redan efter några behandlingar!

Du kan läsa mer om behandlingarna här.

Behandlingarna kommer du att kunna boka in från januari 2020!


Tusen Tack alla ni som kom & besökte oss på vår Jul - Glögg - Mingel kväll!

Vinnare av julklappen dras fredagen den 13 dec!

Pernilla Jonsson & Rose-Mari

Kurs Add Balance 

Jag vill tacka alla deltagare som varit med på min första kurs på Sturkö i Add Balance! Ni har berikat mig med erfarenhet, glädje, värme & inspiration till fortsättning! 

Under våren 2020 kommer jag att starta upp ytterligare en nybörjarkurs på Sturkö. Dessutom kommer jag att starta upp en fortsättningskurs / pass tillfällen. 

Jag jobbar även på att starta upp denna kursen i Karlskrona under våren 2020! 

Håll utkik här på hemsidan samt på mina sociala medier FB & Instagram.

Hälsokväll & Föreläsning

- Har du nyckeln till din egen hälosinstruktionsbok?

Tack alla som kom för en trevlig & lyckad kväll!

                           Mitt Instagram konto

ÄNTLIGEN är det tidigare problemet med Instagram kontot löst! Så nu kan ni åter följa mig & ta del av mina erbjudanden som kommer där!


Ny medarbetare i min lokal!

Jag vill presentera min nya medarbetare som kommer att dela rum/lokal med mig framöver uppe på hälsoplan 5 i Karlskrona. Hon heter Rose-Mari Larsson & driver företaget "Förändringspartner". Hon jobbar med laserterapi behandlingar som hjälper mot nikotinavvänjning, sötsug & stress. Rose-Mari flyttade in i min lokal under juli månad. Så från och med september kommer Rose-Mari att finnas i lokalen tisdagar & torsdagar. Övrig tid finns jag där & tar emot. Jag hälsar henne varmt välkommen & hoppas hon ska trivas hos mig! Gå gärna in på hennes hemsida för att läsa mer om hennes företag!

www.forandringspartner.se 

Semester tider

v.27 - v.32

Nu är det många som går in i semester eran för att finna tid för återhämtning & bara njuta av ledighet.

Själva hade jag 2 helt underbara semester veckor i maj månad. Dem ska jag leva på länge nu :)        Jag har varit igång & jobbat sedan jag kom hem.

Jag kommer att jobba hela sommaren men inte lika mycket. Jag kommer att varva mitt egna jobb med jobbet på Ronneby Hotell samt lite ledighet med familjen fram till och med v.32. På boka direkt finns mina lediga tider uppe. Där kan du enkelt gå in & boka när det passar dig. Skulle du absolut inte hitta en passande tid så skicka ett sms eller mail så ska jag se vad jag kan göra.

Ta väl hand om dig & ladda batterierna <3

Pernilla

                                     Semester i antågande....

Snart är det dags för mig själv att ta en paus i vardagen. Jag ska åka iväg på en välbehövlig semester i 2 veckor :) För att själv ladda batterierna inför sommarens jobb som väntar.

Därför kommer det inte att finnas några tillgängliga tider alls under perioden 17/5 - 2/6. 

Därefter kommer det att finnas lediga tider igen både i Karlskrona & på Sturkö. Dock lite begränsat då jag kombinerar mitt företag med deltidsjobbet på Ronneby Brunn Hotell.

Under veckorna 28 - 31 finns det åter begränsat med tider både i Karlskrona & på Sturkö. Då har jag tänkt att varva jobb med lite egen ledighet ihop med familjen. 

Skulle du inte hitta en passande tid så skicka ett sms eller mail så kollar jag kalendern & ser vad jag kan pussla ihop åt dig. Ingenting är omöjligt :)

                                    TACK!

Stort tack från djupet av mitt hjärta till alla er som var med & bidrog till Spin Of Hope på ett eller annat sätt! Bra kämpat av alla er som satt på cykeln & höll igång den hela dagen. 

Tillsammans lyckades Lokomotion slå tidigare års resultat med råge! 

Känns så gott då alla pengarna oavkortat gått direkt till Barncancerfonden <3 

Spin Of Hope 30 mars 2019

Lokomotion Träningsanläggning i Karlskrona

Nu är det åter dags att cykla för livet!

"Spin Of Hope" till förmån för barncancerfonden! När? Lördagen den 30 Mars kl. 07:00 - 19:00           Plats? Lokomotion i Karlskrona

"Pernillas Massage & Spa" kommer även i år att vara med & hålla en cykel igång hela dagen! Vill du vara med i detta lag? Då ska du höra av dig till mig här snarast! Till vänster ser du dagens schema & tider som gäller. Tiderna går snabbt åt så tveka inte för länge! Din kostnad blir 100 kr som oavkortat går direkt till insamlingen! Vem som kan vara med! 

Mitt fina behandlingsrum!

Ronnebygatan 49, Hälspolan 5 - Karlskrona

Nu har jag varit igång & jobbat 1 vecka i mitt nya behandlingsrum. Måste säga att det känns så himla bra. Känns riktigt mysigt, rogivande & harmoniskt! Precis så som jag vill att det ska vara. 

Jag hoppas att du som kund ska trivas hos mig!

Här till vänster får du en liten kik hur jag har det..... 

Välkommen att titta in om du har vägarna förbi! Om dörren är helt stängd är jag upptagen i behandling. Annars är det bara att knacka lite lätt på min dörr :) 


Tusen Tack!

Jag vill från djupet av mitt hjärta tacka er alla för alla fina blommor, presenter, sms & lyckönskningar av alla slag som jag fick i samband med min lilla invigning! 

Jag är så rörd & lycklig över detta!

Vinnaren av presentkortet i det lilla lotteriet jag hade på plats vanns av Inger Wallgren! Stort Grattis!

Öppet Hus / Invigning / Mingel

Fredagen den 4 januari 2019 kl. 12:00 - 15:00

Fredagen den 4 januari 2019 bjuder jag in er alla till mitt lilla mingel/öppet hus mellan kl. 12:00-15:00 då jag inviger mitt nya behandlingsrum. 

Adress: Ronnebygatan 49 vån 5 i Karlskrona.

Goodiebag till alla som kommer samt fina erbjudanden på plats. Men självklart kommer jag att fira även här på min hemsida & de andra sociala kanalerna. Imorgon släpper jag nyheterna :) Så håll utkik......

Välkomna att besöka mig på...
Ronnebygatan 49 , Hälsoplan 5, Karlskrona

Fr.o.m Januari 2019 

Fr.o.m Januari 2019 kommer jag att finnas på den nya adressen Ronnebygatan 49, Hälsoplan 5 i Karlskrona. Ett super mysigt ställe som jag garanterat kommer att trivas på :) Detta innebär att jag kommer att kunna öppna upp fler tider & dagar för just dig :)

Fredagen den 4 januari kommer jag att öppna upp för lite mingel/öppet hus/invigning mellan 12:00-15:00. Det blir öppningserbjudanden, goodiebags & tilltugg som inte får missas! Så boka in detta i kalender direkt!

Tider för januari månad är nu öppna & finns uppe på Boka Direkt. Så skynda dig in att boka din tid! 

Jag hälsar dig Varmt Välkommen!

Tjuvkik på mitt kommande rum...


Här kommer en liten tjuvkik på mitt nya kommande behandlingsrum. Så spännande & roligt att få inreda & pyssla inför öppningen den 4 januari 2019!

Ett stort luftigt rum med gott om utrymme för alla mina behandlingar & försäljnings produkter!

Jag ser fram emot att få ta emot er där <3


Varmt Välkommen!

Ny adress - Ny lokal

Nytt år & nyheter på ingående 2019!

Nu händer det massor av nya spännande saker för mig! Tom 19 december 2018 kommer jag att ta emot er kunder i lokalen Energikällan där jag finns idag. Sedan kommer jag att byta lokal & därmed adress. Men jag kommer självklart fortfarande att finnas i Karlskrona men en mer central adress ;) Bilder & adress kommer jag att avslöja snart. Så håll ut.....

Vill att ni redan nu lägger datumet 4 januari 2019 på minnet. 

Då kommer jag att ha öppet hus & liten invigning på den nya adressen :)

Exklusiv ny SlowDown Behandling

SlowDown är ett koncept skapat för stimulera det neuromotoriska underlaget som är en förutsättning för kraft, flexiblitet och välmående. Genom denna aktivitet skapas förutsättningar för att kroppen och dess mentala processer ska fungera som de är utformade för.

I behandlingen utförs tryck, rotationer samt massage på rygg/nacke/skalp. Momenten utförs i extremt långsamma rörelser där terapeut också kvalitetssäkrar övriga nyckelfaktorer för ökad effekt. Under behandlingen kommer du ner i en djup avslappning.

Nu släpper jag äntligen en längre SlowDown behandling - "SlowDown 60 min"! Denna behandlingen innehåller fler moment såsom tryck, rotationer & längre massage på rygg/nacke/skalp. Allt för att du som kund ska få djupare avslappning & mer återhämtning.

Om du bokar in dig på en "SlowDown 60 min" under november månad 

så får du 150 kr rabatt på ord. pris! 

Ditt pris blir endast 645 kr (Ord.pris 795 kr)

Så passa på nu att ta hand om dig! 

Du bokar lättast genom min hemsida eller via boka direkt - Pernillas Massage & Spa.

Om du har frågor eller funderingar så hör av dig till mig så hjälper jag dig på vägen 😊

Pernilla Jonsson 🤗 

Äntligen Boka Direkt

Nu kan du enkelt boka din behandling hos mig i lugn & ro utan att behöva jaga mig på telefon. Självklart kan du fortfarande ringa mig om du vill boka en tid! 
Klicka dig enkelt vidare genom knapparna till boka direkt! Välj antingen Karlskrona eller Sturkö beroende på vart du vill gå.
Lediga tider för juli & augusti månad både i Karlskrona & på Sturkö finns ute nu!
Varmt Välkommen!