Aktuellt & Nyheter

Här kommer du att finna information om aktuella behandlingar, kurser erbjudanden etc. 

Välkommen Hösten

Våren & sommaren har bjudit på massor av sol & bad & sköna dagar & kvällar! Jag hoppas ni har laddat upp med massa D-vitaminer för att boosta er. Jag är nu igång & jobbar som vanligt igen. Tyvärr har vi fortfarande en rådande pandemi ibland oss så jag håller fortfarande hårt på restriktionerna. Läs inlägget här innan så ser du vad som gäller för att komma på behandling hos mig.

Jag har nu öppnat upp de bokningsbara tiderna för september & oktober så in & boka upp din tid. Em/kvälls tiderna är de som går åt först så är det en sen tid du önskar så skynda dig in & boka. Mina behandlingar samt månads erbjudandet hittar du här.

Jag ser fram emot att få pyssla om just dig i höst! Varmt Välkommen!

Pernilla ;)

Covid-19

Med anledning av oron & ovissheten kring covid-19 så ber jag dig som kund att vara extra noggrann & lyhörd på din hälsa. Skulle du känna av några som helst misstänkta symptom som hosta, andningsbesvär, feber eller vara "lite" förkyld & snorig så ber jag dig kontakta mig så bokar vi om din tid. Likaså om du varit på resande fot i något utsatt risk område. Tillhör du själv en riskgrupp så kanske det är lämpligast att avvakta med behandling tills nya restriktioner kommer. Detta då du ska transportera dig till min lokal & kan möta andra i onödan. Handhygien är A&O för alla. Jag städar & spritar extra mellan varje kund & du kan vara trygg med att jag inte utför behandlingar om jag själv uppvisar några symptom.  Jag uppdaterar regelbundet på alla sociala kanaler när jag får mer info vad som gäller för oss terapeuter! 

Tillsammans kan vi alla hjälpas åt!

Tack för er förståelse!

Semester

Semester tiderna är i antågande & jag planerar för egen del min kommande ledighet. Jag planerar att stänga helt den 18/7 - 2/8 (v.30-31) Under veckorna 28-29 (6/7-17/7) kommer jag att ha öppet några dagar. Vilka dagar det blir kommer jag att lägga ut med ganska kort varsel, ca 7-10 dagar innan. Håll utkik på hemsidan här, sociala kanalerna FB & Instagram.  

Nu håller vi tummarna att det blir en varm skön sommar så vi kan vara mycket utomhus. Samtidigt ser vi fram emot en höst där corona pandemin planar ut & försvinner!

Om du har frågor eller funderingar kring behandlingar, bokningar etc så tveka inte att höra av dig till mig direkt. Jag nås enklast via mail eller sms & svarar i telefon när jag inte är upptagen med behandlingar. Kontaktuppgifterna hittar du HÄR. Ta väl hand om er! 

Glad sommar önskar jag er alla!

Pernilla Jonsson

Föreläsning 
"Hur påverkas vår hjärna utav stress & Add Balance"

Tack alla ni som kom & lyssnade på oss! Om ni har frågor eller funderingar som kommit upp nu efteråt så är ni välkomna att höra av er till oss!

Pernilla & Eric

Add Balance kurs Fortsättning

Inställd tills vidare!

Med anledning av corona virus så följer jag de restriktioner som gäller vilket innebär att jag får dessvärre skjuta fram starten på Add Balance fortsättning på Sturkö. Nytt startdatum är ännu ej satt utan jag återkommer när det blir aktuellt.

Vänliga Hälsningar Pernilla!

Ytterligare Uppdatering - Sjukskrivningen

I skrivande stund så håller jag på att repa mig & återhämtningen har gått framåt! Jag kommer att kunna ta emot er från & med vecka 12. Har längtat så efter att få ta emot er igen! Du bokar din tid enklast via Boka Direkt! Annars kontaktar du mig via sms! 

Pernilla

Add Balance Kurs Sturkö

Kurs Add Balance - Nybörjare - Start 13 Februari 2020

Kursen är igång. Fortsättningskurs startar torsdagen den 19 mars. Läs mer här ovan!

Ansiktsbehandling - Diamantslipning

Nu är jag äntligen redo att erbjuda er ansiktsbehandlingarna Diamant! En behandling som jag själv fullkomligt älskar att få & även att ge. Synliga resultat redan efter en behandling men absolut bästa effekt vid fler gånger. Den finns nu uppe på Boka Direkt & går att boka in. Du kan välja mellan Lilla 30 min, Mellan 60 min & Stora 90 min. 

Du kan läsa mer om behandlingen här.

Under januari & februari kommer jag att ha ett super erbjudande på några behandlingar.     Kika in här & kolla in vilka erbjudande :) 

Välkommen att boka! 

Lipo Massage

Äntligen! Nu kan du boka in dig på en Lipo massage behandling. För absolut bästa effekt & resultat så rekommenderar jag att du bokar en kur på 6 ggr. Vill du bara göra en behandling / kickstart i kroppen så bokar du en 60 min behandling. 

Du kan läsa mer om behandlingarna här.

NYHET!!! DERMO Behandlingar

Äntligen kan jag presentera min NYHET bland behandlingarna!

DERMO / LIPO Massage / DIAMANT Slipning

En efterlängtad behandling som jag jobbat med tidigare. Ett smidigt & effektivt hjälpmedel till mina ordinarie behandlingar. Dessutom synliga resultat redan efter några behandlingar!

Du kan läsa mer om behandlingarna här.

Behandlingarna kommer du att kunna boka in från januari 2020!


Tusen Tack alla ni som kom & besökte oss på vår Jul - Glögg - Mingel kväll!

Vinnare av julklappen dras fredagen den 13 dec!

Pernilla Jonsson & Rose-Mari

Kurs Add Balance 

Jag vill tacka alla deltagare som varit med på min första kurs på Sturkö i Add Balance! Ni har berikat mig med erfarenhet, glädje, värme & inspiration till fortsättning! 

Under våren 2020 kommer jag att starta upp ytterligare en nybörjarkurs på Sturkö. Dessutom kommer jag att starta upp en fortsättningskurs / pass tillfällen. 

Jag jobbar även på att starta upp denna kursen i Karlskrona under våren 2020! 

Håll utkik här på hemsidan samt på mina sociala medier FB & Instagram.

Hälsokväll & Föreläsning

- Har du nyckeln till din egen hälosinstruktionsbok?

Tack alla som kom för en trevlig & lyckad kväll!

                           Mitt Instagram konto

ÄNTLIGEN är det tidigare problemet med Instagram kontot löst! Så nu kan ni åter följa mig & ta del av mina erbjudanden som kommer där!


Ny medarbetare i min lokal!

Jag vill presentera min nya medarbetare som kommer att dela rum/lokal med mig framöver uppe på hälsoplan 5 i Karlskrona. Hon heter Rose-Mari Larsson & driver företaget "Förändringspartner". Hon jobbar med laserterapi behandlingar som hjälper mot nikotinavvänjning, sötsug & stress. Rose-Mari flyttade in i min lokal under juli månad. Så från och med september kommer Rose-Mari att finnas i lokalen tisdagar & torsdagar. Övrig tid finns jag där & tar emot. Jag hälsar henne varmt välkommen & hoppas hon ska trivas hos mig! Gå gärna in på hennes hemsida för att läsa mer om hennes företag!

www.forandringspartner.se 

Semester tider

v.27 - v.32

Nu är det många som går in i semester eran för att finna tid för återhämtning & bara njuta av ledighet.

Själva hade jag 2 helt underbara semester veckor i maj månad. Dem ska jag leva på länge nu :)        Jag har varit igång & jobbat sedan jag kom hem.

Jag kommer att jobba hela sommaren men inte lika mycket. Jag kommer att varva mitt egna jobb med jobbet på Ronneby Hotell samt lite ledighet med familjen fram till och med v.32. På boka direkt finns mina lediga tider uppe. Där kan du enkelt gå in & boka när det passar dig. Skulle du absolut inte hitta en passande tid så skicka ett sms eller mail så ska jag se vad jag kan göra.

Ta väl hand om dig & ladda batterierna <3

Pernilla

                                     Semester i antågande....

Snart är det dags för mig själv att ta en paus i vardagen. Jag ska åka iväg på en välbehövlig semester i 2 veckor :) För att själv ladda batterierna inför sommarens jobb som väntar.

Därför kommer det inte att finnas några tillgängliga tider alls under perioden 17/5 - 2/6. 

Därefter kommer det att finnas lediga tider igen både i Karlskrona & på Sturkö. Dock lite begränsat då jag kombinerar mitt företag med deltidsjobbet på Ronneby Brunn Hotell.

Under veckorna 28 - 31 finns det åter begränsat med tider både i Karlskrona & på Sturkö. Då har jag tänkt att varva jobb med lite egen ledighet ihop med familjen. 

Skulle du inte hitta en passande tid så skicka ett sms eller mail så kollar jag kalendern & ser vad jag kan pussla ihop åt dig. Ingenting är omöjligt :)

                                    TACK!

Stort tack från djupet av mitt hjärta till alla er som var med & bidrog till Spin Of Hope på ett eller annat sätt! Bra kämpat av alla er som satt på cykeln & höll igång den hela dagen. 

Tillsammans lyckades Lokomotion slå tidigare års resultat med råge! 

Känns så gott då alla pengarna oavkortat gått direkt till Barncancerfonden <3 

Spin Of Hope 30 mars 2019

Lokomotion Träningsanläggning i Karlskrona

Nu är det åter dags att cykla för livet!

"Spin Of Hope" till förmån för barncancerfonden! När? Lördagen den 30 Mars kl. 07:00 - 19:00           Plats? Lokomotion i Karlskrona

"Pernillas Massage & Spa" kommer även i år att vara med & hålla en cykel igång hela dagen! Vill du vara med i detta lag? Då ska du höra av dig till mig här snarast! Till vänster ser du dagens schema & tider som gäller. Tiderna går snabbt åt så tveka inte för länge! Din kostnad blir 100 kr som oavkortat går direkt till insamlingen! Vem som kan vara med! 

Mitt fina behandlingsrum!

Ronnebygatan 49, Hälspolan 5 - Karlskrona

Nu har jag varit igång & jobbat 1 vecka i mitt nya behandlingsrum. Måste säga att det känns så himla bra. Känns riktigt mysigt, rogivande & harmoniskt! Precis så som jag vill att det ska vara. 

Jag hoppas att du som kund ska trivas hos mig!

Här till vänster får du en liten kik hur jag har det..... 

Välkommen att titta in om du har vägarna förbi! Om dörren är helt stängd är jag upptagen i behandling. Annars är det bara att knacka lite lätt på min dörr :) 


Tusen Tack!

Jag vill från djupet av mitt hjärta tacka er alla för alla fina blommor, presenter, sms & lyckönskningar av alla slag som jag fick i samband med min lilla invigning! 

Jag är så rörd & lycklig över detta!

Vinnaren av presentkortet i det lilla lotteriet jag hade på plats vanns av Inger Wallgren! Stort Grattis!

Öppet Hus / Invigning / Mingel

Fredagen den 4 januari 2019 kl. 12:00 - 15:00

Fredagen den 4 januari 2019 bjuder jag in er alla till mitt lilla mingel/öppet hus mellan kl. 12:00-15:00 då jag inviger mitt nya behandlingsrum. 

Adress: Ronnebygatan 49 vån 5 i Karlskrona.

Goodiebag till alla som kommer samt fina erbjudanden på plats. Men självklart kommer jag att fira även här på min hemsida & de andra sociala kanalerna. Imorgon släpper jag nyheterna :) Så håll utkik......

Välkomna att besöka mig på...
Ronnebygatan 49 , Hälsoplan 5, Karlskrona

Fr.o.m Januari 2019 

Fr.o.m Januari 2019 kommer jag att finnas på den nya adressen Ronnebygatan 49, Hälsoplan 5 i Karlskrona. Ett super mysigt ställe som jag garanterat kommer att trivas på :) Detta innebär att jag kommer att kunna öppna upp fler tider & dagar för just dig :)

Fredagen den 4 januari kommer jag att öppna upp för lite mingel/öppet hus/invigning mellan 12:00-15:00. Det blir öppningserbjudanden, goodiebags & tilltugg som inte får missas! Så boka in detta i kalender direkt!

Tider för januari månad är nu öppna & finns uppe på Boka Direkt. Så skynda dig in att boka din tid! 

Jag hälsar dig Varmt Välkommen!

Tjuvkik på mitt kommande rum...


Här kommer en liten tjuvkik på mitt nya kommande behandlingsrum. Så spännande & roligt att få inreda & pyssla inför öppningen den 4 januari 2019!

Ett stort luftigt rum med gott om utrymme för alla mina behandlingar & försäljnings produkter!

Jag ser fram emot att få ta emot er där <3


Varmt Välkommen!

Ny adress - Ny lokal

Nytt år & nyheter på ingående 2019!

Nu händer det massor av nya spännande saker för mig! Tom 19 december 2018 kommer jag att ta emot er kunder i lokalen Energikällan där jag finns idag. Sedan kommer jag att byta lokal & därmed adress. Men jag kommer självklart fortfarande att finnas i Karlskrona men en mer central adress ;) Bilder & adress kommer jag att avslöja snart. Så håll ut.....

Vill att ni redan nu lägger datumet 4 januari 2019 på minnet. 

Då kommer jag att ha öppet hus & liten invigning på den nya adressen :)

Exklusiv ny SlowDown Behandling

SlowDown är ett koncept skapat för stimulera det neuromotoriska underlaget som är en förutsättning för kraft, flexiblitet och välmående. Genom denna aktivitet skapas förutsättningar för att kroppen och dess mentala processer ska fungera som de är utformade för.

I behandlingen utförs tryck, rotationer samt massage på rygg/nacke/skalp. Momenten utförs i extremt långsamma rörelser där terapeut också kvalitetssäkrar övriga nyckelfaktorer för ökad effekt. Under behandlingen kommer du ner i en djup avslappning.

Nu släpper jag äntligen en längre SlowDown behandling - "SlowDown 60 min"! Denna behandlingen innehåller fler moment såsom tryck, rotationer & längre massage på rygg/nacke/skalp. Allt för att du som kund ska få djupare avslappning & mer återhämtning.

Om du bokar in dig på en "SlowDown 60 min" under november månad 

så får du 150 kr rabatt på ord. pris! 

Ditt pris blir endast 645 kr (Ord.pris 795 kr)

Så passa på nu att ta hand om dig! 

Du bokar lättast genom min hemsida eller via boka direkt - Pernillas Massage & Spa.

Om du har frågor eller funderingar så hör av dig till mig så hjälper jag dig på vägen 😊

Pernilla Jonsson 🤗 

Äntligen Boka Direkt

Nu kan du enkelt boka din behandling hos mig i lugn & ro utan att behöva jaga mig på telefon. Självklart kan du fortfarande ringa mig om du vill boka en tid! 
Klicka dig enkelt vidare genom knapparna till boka direkt! Välj antingen Karlskrona eller Sturkö beroende på vart du vill gå.
Lediga tider för juli & augusti månad både i Karlskrona & på Sturkö finns ute nu!
Varmt Välkommen!