Aktuellt

Här kommer du att finna information om aktuella behandlingar, kurser erbjudanden etc. 

Hälsokväll & Föreläsning

- Har du nyckeln till din egen hälosinstruktionsbok?

Vad är det som händer i kroppen beroende på vad vi stoppar i oss!?

Bli medveten, vad påverkar oss inifrån och utifrån!

Varför är magen centrum av vår hälsa och hur påverkas resten av kroppen både fysiskt och psykiskt?

Hur kan vi förändra oss själva, hur gör vi enkelt, bättre val?

Behöver vi kosttillskott och i så fall varför?

VÄLKOMMEN och få svar på dessa frågor, en kväll för Dig, 

Din kropp och knopp!


När: Onsdagen 23/10 kl 18.30-20.00

Var: Pernillas Massage & Spa

Ronnebygatan 49, Hälsoplan 5, Karlskrona

Pris: Gratis!

Begränsat antal platser, anmälan sker senast tisdagen den 22/10. 

Anmäl dig: här  

Det går även bra att skicka mail eller sms med namn, tfn & mailadress till någon av oss här nedan så fixar vi din anmälan!

Likaså går det bra att höra av sig till oss om du har frågor & funderingar om kvällen!

Pernilla Jonsson, Cert Massageterapeut / Forever business Owner 0708 - 83 66 84

Malin Johansson, utbildad inom naturmedicin/massör/Forever businessowner 0732 - 11 86 57

Camilla Quist, Forever business owner 0706 - 64 18 24

Visning av Forevers produkter, provsmakning, erbjudanden mm. 

Varmt Välkommen!

                           Mitt Instagram konto

ÄNTLIGEN är det tidigare problemet med Instagram kontot löst! Så nu kan ni åter följa mig & ta del av mina erbjudanden som kommer där!


Ny medarbetare i min lokal!

Jag vill presentera min nya medarbetare som kommer att dela rum/lokal med mig framöver uppe på hälsoplan 5 i Karlskrona. Hon heter Rose-Mari Larsson & driver företaget "Förändringspartner". Hon jobbar med laserterapi behandlingar som hjälper mot nikotinavvänjning, sötsug & stress. Rose-Mari flyttade in i min lokal under juli månad. Så från och med september kommer Rose-Mari att finnas i lokalen tisdagar & torsdagar. Övrig tid finns jag där & tar emot. Jag hälsar henne varmt välkommen & hoppas hon ska trivas hos mig! Gå gärna in på hennes hemsida för att läsa mer om hennes företag!

www.forandringspartner.se 

Semester tider

v.27 - v.32

Nu är det många som går in i semester eran för att finna tid för återhämtning & bara njuta av ledighet.

Själva hade jag 2 helt underbara semester veckor i maj månad. Dem ska jag leva på länge nu :)        Jag har varit igång & jobbat sedan jag kom hem.

Jag kommer att jobba hela sommaren men inte lika mycket. Jag kommer att varva mitt egna jobb med jobbet på Ronneby Hotell samt lite ledighet med familjen fram till och med v.32. På boka direkt finns mina lediga tider uppe. Där kan du enkelt gå in & boka när det passar dig. Skulle du absolut inte hitta en passande tid så skicka ett sms eller mail så ska jag se vad jag kan göra.

Ta väl hand om dig & ladda batterierna <3

Pernilla

                                     Semester i antågande....

Snart är det dags för mig själv att ta en paus i vardagen. Jag ska åka iväg på en välbehövlig semester i 2 veckor :) För att själv ladda batterierna inför sommarens jobb som väntar.

Därför kommer det inte att finnas några tillgängliga tider alls under perioden 17/5 - 2/6. 

Därefter kommer det att finnas lediga tider igen både i Karlskrona & på Sturkö. Dock lite begränsat då jag kombinerar mitt företag med deltidsjobbet på Ronneby Brunn Hotell.

Under veckorna 28 - 31 finns det åter begränsat med tider både i Karlskrona & på Sturkö. Då har jag tänkt att varva jobb med lite egen ledighet ihop med familjen. 

Skulle du inte hitta en passande tid så skicka ett sms eller mail så kollar jag kalendern & ser vad jag kan pussla ihop åt dig. Ingenting är omöjligt :)

                                    TACK!

Stort tack från djupet av mitt hjärta till alla er som var med & bidrog till Spin Of Hope på ett eller annat sätt! Bra kämpat av alla er som satt på cykeln & höll igång den hela dagen. 

Tillsammans lyckades Lokomotion slå tidigare års resultat med råge! 

Känns så gott då alla pengarna oavkortat gått direkt till Barncancerfonden <3 

Spin Of Hope 30 mars 2019

Lokomotion Träningsanläggning i Karlskrona

Nu är det åter dags att cykla för livet!

"Spin Of Hope" till förmån för barncancerfonden! När? Lördagen den 30 Mars kl. 07:00 - 19:00           Plats? Lokomotion i Karlskrona

"Pernillas Massage & Spa" kommer även i år att vara med & hålla en cykel igång hela dagen! Vill du vara med i detta lag? Då ska du höra av dig till mig här snarast! Till vänster ser du dagens schema & tider som gäller. Tiderna går snabbt åt så tveka inte för länge! Din kostnad blir 100 kr som oavkortat går direkt till insamlingen! Vem som kan vara med! 

Mitt fina behandlingsrum!

Ronnebygatan 49, Hälspolan 5 - Karlskrona

Nu har jag varit igång & jobbat 1 vecka i mitt nya behandlingsrum. Måste säga att det känns så himla bra. Känns riktigt mysigt, rogivande & harmoniskt! Precis så som jag vill att det ska vara. 

Jag hoppas att du som kund ska trivas hos mig!

Här till vänster får du en liten kik hur jag har det..... 

Välkommen att titta in om du har vägarna förbi! Om dörren är helt stängd är jag upptagen i behandling. Annars är det bara att knacka lite lätt på min dörr :) 


Tusen Tack!

Jag vill från djupet av mitt hjärta tacka er alla för alla fina blommor, presenter, sms & lyckönskningar av alla slag som jag fick i samband med min lilla invigning! 

Jag är så rörd & lycklig över detta!

Vinnaren av presentkortet i det lilla lotteriet jag hade på plats vanns av Inger Wallgren! Stort Grattis!

Öppet Hus / Invigning / Mingel

Fredagen den 4 januari 2019 kl. 12:00 - 15:00

Fredagen den 4 januari 2019 bjuder jag in er alla till mitt lilla mingel/öppet hus mellan kl. 12:00-15:00 då jag inviger mitt nya behandlingsrum. 

Adress: Ronnebygatan 49 vån 5 i Karlskrona.

Goodiebag till alla som kommer samt fina erbjudanden på plats. Men självklart kommer jag att fira även här på min hemsida & de andra sociala kanalerna. Imorgon släpper jag nyheterna :) Så håll utkik......

Välkomna att besöka mig på...
Ronnebygatan 49 , Hälsoplan 5, Karlskrona

Fr.o.m Januari 2019 

Fr.o.m Januari 2019 kommer jag att finnas på den nya adressen Ronnebygatan 49, Hälsoplan 5 i Karlskrona. Ett super mysigt ställe som jag garanterat kommer att trivas på :) Detta innebär att jag kommer att kunna öppna upp fler tider & dagar för just dig :)

Fredagen den 4 januari kommer jag att öppna upp för lite mingel/öppet hus/invigning mellan 12:00-15:00. Det blir öppningserbjudanden, goodiebags & tilltugg som inte får missas! Så boka in detta i kalender direkt!

Tider för januari månad är nu öppna & finns uppe på Boka Direkt. Så skynda dig in att boka din tid! 

Jag hälsar dig Varmt Välkommen!

Tjuvkik på mitt kommande rum...


Här kommer en liten tjuvkik på mitt nya kommande behandlingsrum. Så spännande & roligt att få inreda & pyssla inför öppningen den 4 januari 2019!

Ett stort luftigt rum med gott om utrymme för alla mina behandlingar & försäljnings produkter!

Jag ser fram emot att få ta emot er där <3


Varmt Välkommen!

Ny adress - Ny lokal

Nytt år & nyheter på ingående 2019!

Nu händer det massor av nya spännande saker för mig! Tom 19 december 2018 kommer jag att ta emot er kunder i lokalen Energikällan där jag finns idag. Sedan kommer jag att byta lokal & därmed adress. Men jag kommer självklart fortfarande att finnas i Karlskrona men en mer central adress ;) Bilder & adress kommer jag att avslöja snart. Så håll ut.....

Vill att ni redan nu lägger datumet 4 januari 2019 på minnet. 

Då kommer jag att ha öppet hus & liten invigning på den nya adressen :)

Exklusiv ny SlowDown Behandling

SlowDown är ett koncept skapat för stimulera det neuromotoriska underlaget som är en förutsättning för kraft, flexiblitet och välmående. Genom denna aktivitet skapas förutsättningar för att kroppen och dess mentala processer ska fungera som de är utformade för.

I behandlingen utförs tryck, rotationer samt massage på rygg/nacke/skalp. Momenten utförs i extremt långsamma rörelser där terapeut också kvalitetssäkrar övriga nyckelfaktorer för ökad effekt. Under behandlingen kommer du ner i en djup avslappning.

Nu släpper jag äntligen en längre SlowDown behandling - "SlowDown 60 min"! Denna behandlingen innehåller fler moment såsom tryck, rotationer & längre massage på rygg/nacke/skalp. Allt för att du som kund ska få djupare avslappning & mer återhämtning.

Om du bokar in dig på en "SlowDown 60 min" under november månad 

så får du 150 kr rabatt på ord. pris! 

Ditt pris blir endast 645 kr (Ord.pris 795 kr)

Så passa på nu att ta hand om dig! 

Du bokar lättast genom min hemsida eller via boka direkt - Pernillas Massage & Spa.

Om du har frågor eller funderingar så hör av dig till mig så hjälper jag dig på vägen 😊

Pernilla Jonsson 🤗 

Äntligen Boka Direkt

Nu kan du enkelt boka din behandling hos mig i lugn & ro utan att behöva jaga mig på telefon. Självklart kan du fortfarande ringa mig om du vill boka en tid! 
Klicka dig enkelt vidare genom knapparna till boka direkt! Välj antingen Karlskrona eller Sturkö beroende på vart du vill gå.
Lediga tider för juli & augusti månad både i Karlskrona & på Sturkö finns ute nu!
Varmt Välkommen!