Forever Living

Aloe Vera

Jag är Independent Forever Business Owner för Forever Living. Produkter baserade på ekologisk odlad Aloe Vera, kosttillskott, allt för din in och utsida!

Jag kom i kontakt med Forevers produkter 2014 när jag själv befann mig i stress & obalans. Min räddning var drycken som lugnade min oroliga uppblåsta mage samt Argi + som gav mig rätt energi & mer ork i vardagen! Eftersom jag jobbar med hälsa & välmående vill jag få fler att ta hand om sig själva. Jag pysslar ofta om kundernas utsida genom massage/spakurer etc, men vill även att de ska må bra på sin insida! 

Mitt arbete med Forever har redan gett mig massor av nya vänner, utveckling & en fantastisk resa. Förutom balansen i min egna kropp! Då har min resa precis börjat! Välkommen du med att följa med på Forevers resa! 
Jag ordnar gärna hälsodagar/kvällar/träningsdag mm. Så om du vill ha en dag i glada vänners lag, med kollegorna på jobbet, grannarna, vännerna etc hör bara av dig så ordnar jag det!

Om du precis som jag vill jobba med Forever så berättar jag gärna mer om mitt jobb för dig!      Hör då av dig till mig så bokar vi en tid & träffas över en fika!

Pernilla Jonsson

Tfn. 0708 - 83 66 84

pernillasmassagespa@gmail.com